رئیس جمهور هدف از تأسیس بنیاد ملی نخبگان را حمایت و هدایت جامعه نخبگانی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: جایگاه فعلی کشور در علم و فناوری جایگاه نهایی و قله نیست و باید با تلاش بیشتر و با استفاده از ظرفیت استعدادهای برتر بتوانیم کشور را به جایگاه رفیع و شایسته خود برسانیم.
به گزارش بارز نیوز، سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین همایش ملی نخبگان که پیش از ظهر امروز دوشنبه برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع استعدادهای برتر و نخبگان کشور به اهمیت نقش و جایگاه نخبگی در جامعه اشاره کرد و گفت: نخبگان موتور محرکه و پیشران پیشرفت کشور در بخشهای مختلف هستند و باید خدای متعال را بهخاطر اعطای چنین نعمتهایی شکرگزار بود.
وی توانایی و دانایی نخبگان را موجب افتخار، عزت و اقتدارآفرینی برای کشور دانست و ضمن تجلیل از نقش پدران، مادران و مربیانی که زمینههای رشد و پیشرفت آنها را فراهم کردهاند، افزود: خانه، مدرسه، دانشگاه و نظام اسلامی به عنوان بسترهایی برای رشد و تعالی نخبگان، جایگاه بسیار مهمی در نخبهپروری دارند و نقششان در این زمینه مثالزدنی است.
رئیسی هدف از تأسیس بنیاد ملی نخبگان را حمایت و هدایت جامعه نخبگانی کشور عنوان کرد و با تقدیر از تلاشها و اقدامات صورت گرفته از سوی این بنیاد در این زمینه، اظهار داشت: جایگاه فعلی کشور در علم و فناوری جایگاه نهایی و قله نیست و باید با تلاش بیشتر و با استفاده از ظرفیت استعدادهای برتر بتوانیم کشور را به جایگاه رفیع و شایسته خود برسانیم.
رئیس جمهور نخبگان را سرمایههایی بزرگ برای کشور دانست و تأکید کرد: این سرمایه باید شناسایی شده، از او صیانت شود و ارتقا یابد چرا که اگر به ارتقای این سرمایه بزرگ و ملی توجه نشود، دچار فرسایش خواهد شد.
رئیسی نقشآفرینی استعدادهای برتر و نخبگان در جامعه در پرتو نعمت خدادادی نخبگی را مورد تأکید قرار داد و گفت: یک جلوه از این نقشآفرینی حضور در مناصب مدیریتی و اجرایی است، اما باید زمینه برای رشد و تعالی نخبگان فراهم شود تا در عرصههای دیگر از جمله شرکتهای دانشبنیان نیز اثربخش باشند.
رئیس جمهور با بیان اینکه جهت حرکت نخبگی باید در جهت مسئلهشناسی، حل مسئله و پیشرفت کشور باشد، تأکید کرد: نخبگان باید مسائل کشور را بشناسند و بعد از آن در جهت حل مسائل راهکار ارائه دهند.
انتهای پیام