از آغاز «خوشدلان» تا جشنوارهای برای هنرپیشگی
آغاز اجرای نمایش «خوشدلان»، بازگشایی سامانه طرح مرکز گسترش، برگزاری اولین جشنواره «هنرپیشگی» و.. از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.
اجرای نمایش «خوشدلان» نوشتهی سعید پورصمیمی، کارگردانی پریزاد سیف و تهیه کنندگی سعید خانی شامگاه سه شنبه دوم خردادماه در تماشاخانهی ایرانشهر آغاز شد.
به گزارش بارز نیوز به نقل از روابط عمومی تماشاخانهی ایرانشهر؛ نمایش خوشدلان به نویسندگی سعید پور صمیمی، کارگردانی پریزاد سیف و با بازی سعید پورصمیمی، مسعود کرامتی، بهرام ابراهیمی، الهام پاوهنژاد، رضا مولایی، پریزاد سیف، شاهین علایینژاد، بهروز پوربرجی، علی پویا قاسمی، شهاب عباسیان، حامد مهدی نژاد، رضا فیض بخش، مریم محبی، اجراهای خود را از شامگاه سه شنبه دوم خرداد ماه در سالن ناظرزادهی کرمانی این تماشاخانه آغاز کرد.
گفتنی است نمایش خوشدلان تا ۸ تیر ماه هر شب بهجز شنبهها ساعت ۲۱ در تماشاخانهی ایرانشهر به صحنه میرود. علاقهمندان به تهیهی اینترنتی بلیتهای این نمایش میتوانند به سامانهی تیوال یا وبسایت تماشاخانهی ایرانشهر مراجعه کنند.
بازگشایی سامانه ثبت طرح مرکز گسترش/ اولویتهای سال ۱۴۰۲ اعلام شد
به گزارش بارز نیوز به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، مستندسازان میتوانند بعد از بارگذاری رزومه، اقدام به ثبت طرح کنند. از میان طرحها و ایدههای ثبت شده، به موضوعهای جدید، سوژههای جذاب و همسو با اولویتهای موضوعی در سال ۱۴۰۲ توجه میشود. اولویتهای امسال مرکز عبارتند از
الف) خانواده و جمعیت (ازدواج، فرزندآوری، سقط جنین، سالخوردگی و…)
ب) هویت و انسجام ملی (تولید، توسعه و پیشرفت)
ج) اجتماعی (مطالبهگری و روشنگری)
د) بحرانهای محیط زیست (کمبود آب، خشکسالی، مصرف بهینه، بلایای طبیعی و…)
بدیهی است سایر طرحها و موضوعها (خارج از اولویتهای اصلی) در صورت احراز شرایط در دست تولید قرار خواهند گرفت. اعلام اولویتها به معنی حذف سایر گونهها، موضوعها و نگاههای تازه نیست.
علاقهمندان برای ثبت طرح به https://defc.ir/dashboard/ مراجعه کرده و در صورت نیاز با شماره ۸۸۵۱۶۲۷۸ تماس بگیرند.
اولین جشنواره هنرپیشگی “زندگی” برگزار میشود
اولین دوره جشنواره ملی هنرپیشگی “زندگی” (بازیگری به روش ساده) خرداد سال ۱۴۰۲ برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی گروه تئاتر و فیلم زندگی، فراخوان اولین فستیوال ملی هنرپیشگی زندگی با هدف کشف استعدادهای جدید و نیز در اختیار قرار دادن رسانهای برای دیده شدن علاقمندان بازیگری در جهت ایجاد رقابت سالم، به شکل مجازی برگزار میشود.
این رویداد هنری تلاش دارد تا علاقمندان به بازیگری در سراسر کشور را در طیف سنی ۷ تا ۸۰ سال در جهت ارائه روایتهای شخصی از زندگیشان تشویق و با راهنمایی اساتید در مراحل پیشرفته و نهایی در یک رقابت سالم برای برونریزی استعدادهایش یاری کند.
بر همین اساس علاقمندان میتوانند، برای حضور در بخش مقدماتی این رویداد، یک خاطره جذاب از زندگی شخصی خود را که تجربه کردهاند در یک ویدئو حداکثر تا ۴ دقیقه تعریف و با موبایل فیلمبرداری و سپس به این رویداد هنری ارسال کنند.
این جشنواره در دو بخش کودک و نوجوان و بزرگسالان برگزار می شود و رقابت در سه سطح مقدماتی، پیشرفته و نهایی ارزیابی خواهد شد و در هر سطح شرکتکنندگان یک خاطره جدید را روایت خواهند کرد.
اولین جشنواره ملی هنرپیشگی “زندگی” به دبیری جعفر مهیاری و با همت موسسه فرهنگی هنری و کانون نمایش برمخ، با همکاری گروه بینالمللی تئاتر و فیلم زندگی و مشارکت فرهنگسرای ارسباران و منطقه ۳ فرهنگی هنری شهرداری تهران، برگزار میشود و علاقمندان میتوانند تا پایان خردادماه با مراجعه به سایت جشنواره www.zendegitheater.com با مطالعه دقیق فراخوان و پر کردن فرم ثبت نام به صورت آنلاین، آثار خود را به صورت رایگان برای حضور در این رویداد ارسال کنند.
همچنین هنر دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند مربوط به جشنواره و یا به آدرس دبیرخانه به نشانی تهران، خیابان میرداماد، میدان مادر، خیابان شاه نظری، بین ششم و دهم، پلاک ۱۱ موسسه فرهنگی هنری و کانون نمایش برمخ مراجعه و یا از طریق ایمیل (festivalacting@gmail.com) و تلفن: ۲۲۹۰۵۷۹۲-۰۲۱ تماس حاصل کنند.
نخستین نمایش عمومی «رویای بنفشهها» در مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران
چهاردهمین برنامه «مستندات یکشنبه» که زیرمجموعه سینماتک خانه هنرمندان ایران به پخش فیلمهای مستند میپردازد، به اولین نمایش عمومی فیلم مستند «رویای بنفشهها» ساخته اسماعیل میهندوست محصول سال ۱۴۰۰ اختصاص دارد.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، این برنامه روز یکشنبه هفتم خرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ در سالن استاد ناصری برگزار میشود.
پس از نمایش فیلم نیز نشست نقد و بررسی با حضور کارگردان فیلم و امیرحسین جلالی ندوشن، روانپزشک و رواندرمانگر برگزار میشود.
«رویای بنفشهها» مستندی با موضوع مهاجرت است.
انتهای پیام