اجتماعیاسلاید

عکس| بهشت مازندران کجاست؟

مهرو ماهر: شما برای درک بهتر جهان لازم است که مسافرت را در سبک زندگی خود بگنجانید فرقی نمی‌کند که شما به روستاهای اطراف محل زندگی خود سفر کنید یا یک کشور خارجی را مد نظر داشته باشید مقصد مهم نیست تنها لذت بردن از مسیر و کسب تجربه‌های جدید و آشنایی با مردمان مناطق دیگر از جذابیت‌های هر سفری است. در این گزارش با ما همراه باشید تا با جاذبه‌های طبیعی روستای لاویج یا همان بهشت مازندران آشنا شوید.

روستای لاویج قدمتی ۲۳۰۰ ساله دارد و این روستا در نزدیکی چمستان نور واقع شده است به طوری که برای رسیدن به این تابلوی نقاشی طبیعی باید ۳ کیلومتر مانده به چمستان به یک جاده فرعی جنگلی وارد شوید که این جاده سرسبز و زیبا آسفالت کشی شده و می توانید آن را ادامه دهید تا به تابلوی سبز رنگ ورودی روستا «به لاویج خوش آمدید» برسید.

در این روستا درختان سربه فلک کشیده سرسبز راش و ممرز سر تا سر جنگل را پوشانده‌اند به طوری که چنان مجذوب عطر و طراوت بیشه زارها و مراتع می‌شوید که دیگر مایل به خروج از این باغ بهشتی را ندارید.

عکس| بهشت مازندران کجاست؟

بهترین زمان حضور و اقامت در این روستای ییلاقی ایام بهار و فصل تابستان است که می‌توانید فارغ از هیاهوی زندگی شهری از مناظر بکر و افسانه‌ای این منطقه لذت ببرید. همچنین می‌توانید برای کسب انرژی بیشتر و تجدید قوا برای آغاز کار از حمام آبگرم گوگردی این روستا بهره‌مند شوید علاوه بر این ما به شما توصیه می‌کنیم حتما یک دوربین عکاسی با خود به همراه داشته باشید تا بتوانید لحظات زیبا و به یادماندگی حضور خود در طبیعت را ثبت و ضبط کنید.

آبشار حرام او کجاست؟

در امتداد مسیر جاده روستای لاویج به آبشار زلال و خنک “حرام او” (Haram Ow) می‌رسیم که علت نام‌گذاری آن به خاطر عبور آب آبشار از کنار حرم امامزاده روستاست و بنا به گویش مازندرانی به معنای آب است و آن را حرم او نام نهاده‌اند. این آبشار زیبا و رویایی به عنوان یکی از جاذبه‌های طبیعی این منطقه محسوب می‌شود که می‌توانید در کنار آن توقف کرده و از امکانات رفاهی و پذیرایی این محدوده بهره‌مند شوید. آبشار حرام او حدود ۱۵ متر ارتفاع دارد و در ۲۵ کیلومتری جاده نور بلده استان مازندران قرار دارد که مسیر آن را به جاده آب پری شهرت یافته است.

چشمه آب گرم لاویج

چشمه‌های آب گرم روستای لاویج بسیار معروف است به طوری که سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است که به منظور استفاده از آب گرم سرشار از گوگرد و املاح معدنی آن به سمت این روستا روانه می‌شوند. آبگرم این چشمه‌ها درمان کننده طبیعی برای دردهای مفصلی و بیماری‌های پوستی است و حتی توصیه شده که برای تمدد اعصاب و فراغت از هیاهوی زندگی ساعاتی را در این کنار این چشمه‌های آب گرم سپری کنید.

عکس| بهشت مازندران کجاست؟

در این محل استخرهای جداگانه زنانه و مردانه برای مسافران در نظر گرفته شده است و حتی حمام‌ها و دوش‌های مخصوصی نیز در این محدوده قرار دارد که مسافران می‌توانند نسبت به رعایت اصول بهداشتی در این محل آسوده خاطر باشند. علاوه بر این امکانات رفاهی و اماکن اقامتگاهی نیز در این منطقه بر آسودگی خیال مسافران برای اقامت می‌افزاید.

فیل سنگی لاویج

در مرکز روستا بعد از عبور از آب گرم لاویج قطعه سنگ بزرگی وجود دارد که به نظر می‌رسد یک فیل روی زمین نشسته است البته که طبیعیست که براثر مرور زمان و فرسایش طبیعی سنگ به این شمایل در آمده است اما این فیل سنگی بازدیدکنندگان بسیاری دارد که پس از دیدن آن تعجب می‌کنند.

در این روستا نیز افسانه‌ها و روایت‌های بسیاری از قدیم الایام وجود داشته و هنوز هم نقل می‌شود به عنوان مثال برخی از سالمندان این روستا معتقدند که امام حسن(ع) به این روستا سفر کرده و دقیقا در همان زمان فیل عظیم الجثه ای از هندوستان به این منطقه آورده بودند که باعث ترس و نگرانی مردم شده بود اما امام حسن(ع) برای جلوگیری از ترس و آزار مردمی با اشاره ای به فیل آن را در لحظه‌ای به سنگ تبدیل می‌کند.

علاوه بر این عده‌ای معتقدند اگر کسی قصد تخریب این فیل سنگی را داشته باشد از گزند و حمله مار و افعی در امان نخواهد بود و این حادثه نیز بارها اتفاق افتاده است اما فارغ از اینکه آیا این ماجرا و افسانه صحت داشته یا خیر اما در طول این سال‌ها افراد از این فیل سنگی فاصله گرفته و برای حفاظت جانی و روحی خود از تخریب و آسیب به آن دوری کرده‌اند. به این ترتیب سنگواره فیل سنگی به عنوان یک آثار تاریخی طبیعی به یادگار مانده است.

اگر به طبیعت گردی و راهپیمایی علاقمند باشید می‌توانید در این روستا پیاده روی کنید و در دل جنگل‌ها و مراتع سرسبز این منطقه چادر بزنید. رودخانه‌های پر آبی از این جنگل می‌گذرد که می تواند فرصتی برای ماهی‌گیری شما فراهم آورد و لحظات آرامی را برای شما به ارمغان آورد.

بیشتر بخوانید:

عکس| راز غار چهل دختر چیست؟/ سفر به این روستا را از دست ندهید

4747

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا