اسلایدسیاسی

تاکید سرلشکر باقری بر رفع محدودیت گسترش همکاری نظامی ایران از سوی سازمان ملل

ژنرال «ظهیر احمد» فرمانده نیروی هوایی پاکستان صبح امروز (پنج‌شنبه) با حضور در ستاد فرماندهی ستاد کل نیروهای مسلح با سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رییس ستاد کل نیروهای مسلح دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

پاکستان از جایگاه ویژه‌ای نزد مسئولان ایران برخوردار است

در ابتدا رییس ستاد کل نیروهای مسلح با خوش‌آمدگویی به فرمانده نیروی هوایی پاکستان، اظهار داشت: کشور پاکستان یک همسایه بسیار خوب برای ایران است و از جایگاه ویژه‌ای در نظر مسئولان نظامی و دولتی ایران برخوردار است.

سرلشکر باقری با ابراز ناراحتی و از وقوع سیل در کشور پاکستان، گفت: امیدوارم هر چه سریع‌تر بتوانید بر این بلای طبیعی غلبه کنید و مشکلات مردم پاکستان رفع شود، ما همچنین به عنوان یک کشور همسایه در حد توان به پاکستان برای حل مشکلات حاصل از وقوع سیل کمک خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه روابط دو کشور همواره رو به توسعه بوده است، تصریح کرد: فرماندهان نظامی دو طرف نقش ویژه‌ای در گسترش روابط و مناسبات داشته اند و بنده از همین جا می خواهم سلامم را به ژنرال «باجوا» برسانید.

نوشته های مشابه

امنیت پاکستان را امنیت خودمان می‌دانیم

رییس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: ما امنیت پاکستان را امنیت خود می‌دانیم و هر کاری که بتوانیم برای امنیت پاکستان دریغ نخواهیم کرد. در خصوص همکاری های نظامی روابطی در حال حاضر وجود دارد، ولی قطعاً از حیث تنوع و عمق می‌تواند گسترش پیدا کند که ما آمادگی کامل برای این موضوع داریم.

سرلشکر باقری گفت: با توجه به سفرهای متقابل دو فرمانده نیروی هوایی کشور ایران و پاکستان انشالله  درآینده نزدیک شاهد گسترش عمق روابط باشیم و معتقدم نیروی هوایی دو کشور از جهت انتقال تجربیات و فناوری‌های نوین می‌توانند همکاری لازم را داشته باشند.

وی افزود: انتظار می‌رود برای یک الی دو سال آینده برنامه مشترکی در خصوص جنگنده‌های با سرنشین و بی سرنشین داشته باشیم.

اعزام یک تیم کارشناسی برای بررسی بیشتر توانمندی‌های ایران

در ادامه ژنرال ظهیر احمد فرمانده نیروی هوایی پاکستان اظهار کرد: ما همیشه خواهان دیدار با نظامیان ایران بوده‌ایم و خواهیم بود، بنده هم سلام ژنرال «باجوا» را به شما می‌رسانم، این اولین باری است که به ایران می‌آیم که با فرمانده نیروی هوایی ایران هم گفت‌و‌گو خوبی داشتم.

فرمانده نیروی هوایی پاکستان با بیان اینکه برای اجرای بهتر برنامه‌های مشترک تیم کارشناسی را به ایران خواهد فرستاد، بیان داشت: منطقه ما از لحاظ ژئوپلتیک بسیار حساس و مهم است و کشور ما از شرق و غرب با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کند.

ژنرال ظهیر احمد ادامه داد: معتقدم روابط نظامیان دو کشور قطعاً می‌تواند بر روابط دولت‌ها و دیپلمات‌ها اثر مثبت بگذارد، همچنین ملت‌های ایران و پاکستان به دلیل اشتراکات دینی و فرهنگی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند.

باید به سمت لبه فناوری‌های دینا حرکت کنیم

وی با بیان اینکه صحنه نبردها بسیار تغییر پیدا کرده است، بیان داشت: ما باید برای بسیاری از نبردهای امروز از واژه جنگ هیبریدی استفاده کنیم و همانطور که شما گفتید، باید به سمت لبه فناوری‌های نوین حرکت کنیم و برای این منظور ما در پاکستان چندین پارک علم و فناوری تأسیس کرده‌ایم.

با رفع تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل دیگر محدودیتی برای گسترش همکاری نظامی ایران وجود ندارد

فرمانده نیروی‌ هوایی پاکستان ادامه داد: با توجه به تجربیاتی که ما در زمینه رزمایش داریم، می‌توانیم با شما رزمایش مشترک برگزار کنیم و شما جنگنده‌های خود را ارسال کنید یا اگر محدودیتی دارید، ناظرین خود را بفرستید که قطعاً حضور ناظران هم برای انتقال تجربیات بسیار مفید خواهد بود.

همچنین سرلشکر باقری در بخش پایانی اظهارات خود تصریح کرد: در بخش جنگنده‌های با سرنشین و بی سرنشین اقدامات بسیار زیادی در کشورمان صورت گرفته است که شاید فرصت بازدید و مشاهده همه آنها برای شما مقدور نبوده است، بنابراین با حضور تیم مهندسی خود می‌توانید بررسی‌های بیشتری در خصوص توانمندی‌های ایران کسب کنید.

وی در پایان گفت: نقطه عطف این است که پاکستان اراده لازم را برای گسترش همکاری‌ها دارد و قطعاً مشهود است که ماهم متقابلاً اراده همکاری با پاکستان را داریم، درکل معتقدم نباید با گسترش این همکاری‌ها و انعقاد تفاهمات مختلف اجازه ورود بیگانگان به مطقه را بدهیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا