اسلایدسیاسی

کارخانه تولید پهپاد ایرانی ابابیل ۲ در تاجیکستان افتتاح شد + فیلم

 کارخانه تولید پهپاد ابابیل ۲ با همت و تلاش متخصصان صنایع دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با حضور سرلشکر باقری و شیرعلی میرزا وزیر دفاع و جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه کشور تاجیکستان در دوشنبه پایتخت این کشور افتتاح شد.

سرلشکر باقری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با تلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود و با استفاده از ظرفیت‌های داخلی توانسته در تمام ابعاد نظامی و دفاعی به ویژه هواپیما‌های بدون سرنشین رشد قابل توجهی داشته باشد، گفت: امروز در جایگاهی هستیم که می‌توانیم علاوه بر رفع نیاز‌های داخلی به کشور‌های هم‌پیمان و دوست در جهت افزایش امنیت و صلح پایدار، تجهیزات نظامی صادر کنیم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح  افتتاح تولید کارخانه ابابیل ۲ در تاجیکستان را نقطه عطفی در همکاری‌های نظامی بین دو کشور عنوان کرد و افزود: در آینده شاهد افزایش همکاری‌ها و تعاملات بیشتر از تمام سطوح دفاعی نظامی بین دو کشور ایران و تاجیکستان خواهیم بود.

پهپاد ابابیل ۲ یکی از اعضای خانواده پهپاد‌های ابابیل است که توانایی بالایی در عملیات‌های انهدامی دارد.

نوشته های مشابه

این پهپاد می‌تواند ماموریت‌های مختلفی مانند شناسایی و تصویربرداری هوایی را به خوبی انجام دهد. ابابیل ۲ از سکو‌های پرتاب زمینی که روی خودور قرار دارند قابل پرواز و از طریق چتر بازیابی می‌شود. عدم نیاز این پهپاد به باند پرواز برای نشست و برخاست، موجب شده تا ابابیل ۲ از قابلیت تحرک و جابجایی بالایی برای پرواز برخوردار باشد.

پهپاد  ابابیل ۲ توسط مرکز هدایت زمینی هدایت و کنترل می‌شود و می‌تواند تصاویر بدست آمده را به صورت آنلاین به مرکز کنترل و فرماندهی مخابره کند.

 شناسایی هوایی و نظارت بر میدان جنگ، گشت مرزی عکاسی هوایی، تنظیم تیراندازی توپخانه  و اجرای عملیات‌های انهدامی از دیگر قابیلت‌های این پهپاد است.

برد عملیاتی این پهپاد ۱۰۰ کیلومتر بوده و ابابیل ۲ مداومت پروازی ۷۵ تا ۱۲۰ دقیقه را دارد. همچنین این پهپاد می‌تواند تا ارتفاع ۱۱۰۰۰ هزار پایی و با سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت پرواز کند.

پیش از این امیر حاتمی وزیر سابق دفاع در دیدار با وزیر دفاع تاجیکستان با بیان اینکه خوشبختانه در اکتبر ۲۰۲۰ تحریم‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران به موجب قطعنامه شورای امنیت به پایان رسیده گفته بود ایران در امر صادرات اقلام و تجهیزات دفاعی به سایر کشور‌ها از جمله تاجیکستان هیچ مشکلی ندارد.

گفتنی است، سال ۹۹ محدودیت تسلیحاتی ایران پایان یافت و صادرات و واردات اقلام تسلیحاتی از مبدا و به مقصد ایران بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بلامانع شد.

در پایان این مراسم کلید نمادین افتتاح کارخانه و گواهینامه پایان دوره آموزشی به فرمانده و کارکنان نیروی هوایی تاجیکستان اهداء شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا