آقای جعفر قادری گفت که برخی دستگاه ها ممکن است به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل شده باشند اما هنوز به شیوه گذشته مجوز ارائه می دهند و دستگاه هایی هم زیرساخت های کاملی برای دسترسی به این درگاه ندارند.
ارائه گزارش نظارتی مجلس از وضعیت اتصال دستگاه ها به درگاه ملی مجوزهای کشور فردا در نشست علنی خوانده می شود.
از سال ۹۹ با هدف تسهیل سرمایه گذاری در ایران، اتصال همه دستگاه ها به درگاه ملی مجوزهای کشور الزامی و به قانون تبدیل شد.
بر اساس قانون آخرین مهلت اتصال دستگاه ها تا ۱۸ اسفند ماه پارسال بود.
رئیس مجلس ۲۳ فروردین ماه به دستگاهها هشدار داد اگر تا بیستم اردیبهشت ماه به درگاه ملی مجوزها متصل نشوند، مجلس برای آنها گزارش تدوین میکند و به قوه قضائیه می فرستد.
کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس همان روز اعلام کرد با وجود پایان مهلت قانونی وزارتخانه ها و دستگاه ها برای اتصال به درگاه ملی مجوزهای کشور
این کمیسیون گزارش داد بر خلاف پایان مهلت قانون یک ساله دستگاهها، عملکرد برخی دستگاهها یا حوزههای مشاغل مانند مشاغل خانگی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، در صدو مجوز مناسب نبوده و عملکردشان دستگاهها در اتصال به این درگاه غیرقابل قبول بوده است.
گزارش فروردین ماه مجلس نشان می دهد ۱۱ دستگاه پس از پایان مهلت یک ساله، به درگاه ملی مجوزها متصل نشدند.
وزارت بهداشت، سازمان انرژی اتمی، بانک مرکزی، شهرداریهای کشور، وزارت علوم، سازمان نظام پزشکی، مشاوران مالیاتی، سازمان ثبت اسناد، معاونت علمی رئیس جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان نظام روانشناسی این ۱۱ دستگاه بوده اند.
در این گزارش آمده اتصال مجوزهای مصوب وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و سازمان محیط زیست تا تاریخ ۲۳ فروردین ماه ناقص انجام شده است.