اسلایدسیاسی

رئیس جمهور: سند تحول دولت به هیچ عنوان یک سند کتابخانه‌ای نیست

رئیس جمهور در جلسه هیات دولت گفت: سند تحول با نگاهی کاملا کاربردی تنظیم شده و به هیچ عنوان یک سند کتابخانه‌ای نیست و در جلساتی که این ایام با گروه‌های نخبگانی برگزار می‌شود، همه صاحب نظران در سخنان‌شان به سند تحول استناد می‌کنند و پیشنهادات خوبی هم برای ارتقای این سند ارائه می‌دهند.

پیش از این اسفند پارسال علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت گفته بود که نسخه آخر سند تحول شاید هرگز منتشر نشود، چون این سند هر لحظه با مشورت صاحبنظران در حال تکمیل است.

سند تحول دولت در راستای فرمان رهبر انقلاب و در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴، سیاست های کلی نظام و با تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب، نگاشته شده و در اجرای اصل (۱۳۴) قانون اساسی، به عنوان برنامه و خط مشی دولت و مبنای عمل قوه مجریه، وزرا و دستگاه‌های اجرایی تهیه و تدوین شده است.

عدالت‌محوری، مردم پایه بودن، دانش‌بنیان بودن و خانواده‌محوری، چهار رکن اصلی سند یاد شده را تشکیل می‌دهند.

نوشته های مشابه

رونق تولید ملی، ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی و چگونگی شناسایی موضوعات اولویت‌دار کشور، از دیگر بخش‌های مورد توجه در سند تحول دولت هستند.

حجت‌الاسلام رئیسی همچنین گفت: بنای ما از آغاز فعالیت این دولت بر این بوده که اقدمات‌مان در چارچوب یک برنامه جامع و نقشه راه انجام شود و روزمرگی‌ها بر اهداف کلان دولت، سایه نیندازد.

آن طور که در متن سند تحول دولت آمده وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های موضوع سند باید طرح‌های تحول مربوط به حوزه ماموریت خویش را در بازه‌های زمانی ۱ تا ۴ ساله به پایان برسانند.

کلیات تعرفه‌های سلامت و میزان رشد آن در سال ۱۴۰۱ موضوع دیگری بود که در پایان جلسه امروز دولت بررسی و به تصویب رسید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا