رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص عدم دریافت سود سهام عدالت برخی افراد گفت: یک علت عدم دریافت سود میتواند این باشد که حساب دریافت سود مسدود شده باشد، اگر افرادی سود را دریافت نکردند با شرکت سپرده گذاری سهام عدالت تماس (شماره ۱۵۶۹) بگیرند .
مجید عشقی در نخستین جلسه تقدیر از ناشران برتر بازار سرمایه در خصوص عدم دریافت سود سهام عدالت برخی افراد گفت: یک علت عدم دریافت سود میتواند این باشد که حساب دریافت سود مسدود شده باشد، اگر افرادی سود را دریافت نکردند با شرکت سپرده گذاری سهام عدالت تماس (شماره ۱۵۶۹) بگیرند و اطلاعات حساب خود را به روز کنند، ضمن اینکه ممکن است در برخی موارد بانک به دلیل بدهی یا موارد دیگر نسبت به کسر سود سهام اقدام کرده باشد.
وی افزود: قطعا چند روز طول میکشد تا بانکها به ما اعلام کنند که تعداد بازگشتی ها چقدر بوده است و به محض مشخص شدن این مساله با ارسال پیامک به سهامداران اطلاعرسانی انجام خواهد شد.
عشقی با بیان اینکه در سال جاری حدود ۲۸۰ شرکت سود خود را از طریق سجام پرداخت کردند، گفت: از سال آینده همه شرکتها سود خود را از طریق سجام پرداخت خواهد شد.
وی افزود: وقتی گزارشهای شرکتها و اتفاقات سال گذشته بررسی شد، ما تلاش کردیم تا به بحث تشویق عملکرد شرکتها در افشای اطلاعات بپردازیم. معمولا بحث تنبیه در این زمینه وجود دارد اما شرکتهای زیادی نیز وجود دارند که عملکرد خوبی در این زمینه داشتند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اضافه کرد: در چند سال گذشته ما به صورت مستمر یک روند مناسب را داشتیم و تاخیر افشای اطلاعات بسیار کمتر شده است. تاخیرها از بالای ۱۰ روز به یک روز رسیده است. بحث پرداخت سود از جمله معیارهای انتخاب ناشران برتر بوده است. بحث سود شرکت ها امروز به دلیل افزایش تعداد سهامداران به یک مشکل تبدیل شده است.
عشقی ادامه داد: با تلاشی که از سال گذشته انجام شد، سامانهها آماده شد و حدود ۲۸۰ نفر از شرکتها سود خود را از طریق سجام پرداخت کردند. ضمن اینکه سود سهام عدالت نیز از این طریق انجام شد. برای سال آینده همه ناشران سود را از طریق سجام انجام خواهند داد. با این روند وجوه بیش از یکی دو روز باقی نمیماند و مستقیم به حساب سهامداران واریز خواهد شد.
وی تاکید کرد: امیدوار هستیم و با تلاش شرکتها و بهبود وضعیت کلی اقتصاد تولید شرکتها در سال آینده افزایش یابد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: میز صنعت اخیرا در سازمان بورس تشکیل شده است و از سال آینده فعالتر خواهد شد تا مشکلات هر صنعت با جزییات مشخص شود و سپس به نهادهای دیگر اعلام شود تا مشکلات صنایع کاهش پیدا کند. صنایعی وجود دارند که همچنان قیمتگذاری دستوری در آنها وجود دارد. تلاش داریم تا این مشکلات را تا حد امکان پیگیری و رفع کنیم.