آمار مستندی از اشتغال در فضای مجازی نداریم/تلاش برای بهره گیری از اموال مازاد در تهران
مسعود شفیعی در گفت وگو با خبرنگار، در تشریح روند شناسایی و بهره گیری از اموال مازاد در سطح استان تهران گفت: سال گذشته اموال مازادی که شناسایی کردیم نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان بود که فقط در یک مرحله این اموال که در دست دستگاههای اجرایی بود، شناسایی شد و برآورد ما این است که به مراتب این اموال مازاد بیشتر است. در فروش و واگذاری این اموال موفقیتی حاصل نشد و قرار شد امسال تلاشهای بیشتری صورت گیرد که این اموال راکد را واگذار کنیم تا برای آبادی استان از آن استفاده کنیم.
وی درباره کمکهای دولت به مسائل زیرساختی استان تهران افزود: عموما شهرداریها از منابع درآمدی خود باید شهر را اداره کنند و شهرداری تهران نیز منابعی را در اختیار دارد اما به دلیل اینکه بارگذاری جمعیت در تهران داریم که ناشی از مهاجرتهاست و موضوع پایتخت بودن شهر تهران نیز انتظاراتی را ایجاد میکند، دولت از شهرداری تهران حمایت میکند و در حوزه حمل و نقل عمومی کمکهایی از سوی دولت انجام شده است.
شفیعی ادامه داد: رویکرد ما این است که طرحها و پروژههایی که جنبه اقتصادی دارند از طریق واگذاری به بخش خصوصی و نهادهای عمومی دولتی به اجرا برسانیم؛ در حقیقت به دنبال این هستیم که منابع دولتی را صرف مواردی کنیم که جنبه اجتماعی دارد و این امر تلاش بیشتر مسئولان شهری را نیز میطلبد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران درباره آمار اشتغال در فضای مجازی نیز گفت: درباره آمار اشتغال در فضای مجازی، آمار مستندی وجود ندارد که همین مسئله یکی از چالشهای ماست که اگر آمار مستندی ارائه شود این موضوع بهتر راهبری میشود و علت آن این است که این نوع کسب و کارها متفاوت از فضای واقعی هستند و ویژگیهای یک شغل در فضای مجازی که بتوانیم آن را رصد کنیم، در کشور ما شکل نگرفته است.