«جهانگیر الماسی» با «سینمافرهنگ» به اجرای رادیویی میرود
جهانگیر الماسی به بهانه بازگشت با اجرای برنامهای سینمایی، نسبت به پایین آمدن کیفیت سریالها و محتوای ضعیف فیلمهای سینمایی انتقاد کرد.
به گزارش استاک ، ، سینمافرهنگ عنوان برنامه جدید رادیو فرهنگ است که روی آنتن رادیو فرهنگ میرود. این برنامه رادیویی که تهیهکنندگی آن را رضا غیور برعهده دارد، قرار است به نقد و تحلیل سینمای دفاع مقدس بپردازد. رضا غیوری تهیهکننده این برنامه در گفتوگو با تسنیم از اجرای جهانگیر الماسی بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر در این برنامه سینمایی خبر داد.
بررسی سینمای جهان، ارائه اخبار حوزه سینما به مخاطبان، گزارش پشت صحنه از فیلمهای سینمایی و آموزش بخشهای مختلف سینما از جمله بازیگری، کارگردانی، فیلمنامهنویسی و…از بخشهای مختلف این برنامه است که احتمالاً آموزش فیلمنامهنویسی برعهده انسیه شاهحسینی است. تهیهکننده این برنامه رادیویی تأکید کرد که هدف برنامه در رابطه با سینمای جنگ، سینمای دفاعمقدس و سینمای انقلاب است که محتوای آن نوع فیلمها را بررسی خواهیم کرد. جدای از این اتفاقات به سراغ سینمای جهان هم خواهیم رفت.
او درباره زمان پخش این برنامه رادیویی گفت: امیدوارم مقدمات کار و شرایط طوری فراهم شود تا دو هفته دیگر بتوانیم این برنامه را روی آنتن ببریم؛ ساعت دقیق این برنامه هنوز مشخص نشده اما شنبههای سینما فرهنگ قرار است به برنامه سینمایی جدید ما اختصاص پیدا کند.
به همین بهانه سراغِ جهانگیر الماسی هم رفتیم و او در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: امیدوارم بتوانیم گفتوگوهای خوب و سازندهای برای سینمای ایران و فیلمسازان داشته باشیم که واقعاً عقبماندهی در سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی شاهدیم. سینما و تلویزیون و آثار نمایشی باید بتوانند فرهنگ نو و جدیدی را به جامعه القاء کنند و این اتفاق با سریالها و فیلمهای ما نمیافتد. فقط دستمزدها بالا میروند و فرهنگِ غلط اشرافیگری و تجمل را به بیننده و مخاطب انتقال میدهند.
وی درباره دوران غیبت طولانیاش در بازیگری سینما و تلویزیون، تأکید کرد: هنوز در سریال یا فیلمی ایفای نقش نکردهام چون نه آقازاده، نه پولشو و نه میتوانم جیمزباند برخی از کارهای غیرجذاب به اصطلاح امنیتی باشیم.
الماسی در خصوص نظام کنداکتوری ضعیف شبکههای تلویزیونی و ۲۴ ساعته بودن برخی از شبکهها، تأکید کرد: واقعاً لازم نیست برخی از شبکهها فعالیت ۲۴ ساعته داشته باشند و همچنین با رفتارِ نادرست در نظام کنداکتوری، باعث شویم برخی از کارها بیشتر و برخی از کارها دیده نشوند. این دو اتفاق باید در کنار بسیاری از نقصانهای موجود در تلویزیون برطرف شود.
او در پایان تأکید کرد: این را بدانید که برخی از رسانههای دنیا رویِ فوتبال و سریال سرمایهگذاری نکردند اما درآمدشان ۶ برابر شبکههایی بوده که فوتبال نمایش میدهند. دنیا به خبر خوب اهمیت میدهد و میخواهد زندگیاش را با مفاهیم درست و اصولی رسانه عوض کند. کسی به روابط رسانهای کهنه نگاه نمیکند. یکی از بسترهای خوب و مناسب و درستی که تلویزیون ما میتواند به خوبی از آن بهره ببرد آگاهیرسانی درست از طریق برنامهها و پیامهای اخلاقی اصولی در سریالهای تلویزیونی است.