روایت عنابستانی از پشت پرده تخریب ها و حاشیه سازی ها علیه مجلس

به گزارش استاک به نقل از خانه ملت،علی اصغر عنابستانی در تحلیل خط تخریبی که این روزها علیه مجلس شروع شده است، گفت: این اقدامات تازگی ندارد و تقریبا از همان روزهای ابتدایی بعد از انتخابات و مشخص شدن ترکیب مجلس شروع شد و بعد از آغاز به کار مجلس شدت گرفت و هر روز هم شدت بیشتری می گیرد.

عملکرد 7 سال گذشته دولت با نگاهی غربگرایانه بوده است

نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خط تخریب مجلس از دو جهت نشات می گیرد یکی اینکه دشمن بیرونی است که سالهاست که به دنبال القاء ناکارآمدی نظام و بی اعتمادسازی مردم نسبت به جمهوری اسلامی ایران است و تلاش می کند که مردم را از توانمندی نظام برای حل مشکلات خود ناامید کند و این را به طور جدی پیگیری کرده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه در طول 7 سال گذشته عملکرد دولت و نگاه حاکم بر آن که غربگرایانه است این هدف دشمن را خیلی نزدیک کرد، پمپاژ ناامیدی و عدم اعتماد به نفس ملی که در جامعه صورت می گیرد، همچنین اوضاع نابسامان اداره کشور و شرایط بسیار سختی که به دلیل عملکرد غلط دولتمردان در طول 7 سال گذشته بر مردم تحمیل شده است باعث شده ما شاهد بدترین عملکرد دولت در اداره کشور در بین دولت های بعد از انقلاب باشیم.

عنابستانی اظهار کرد: بی اعتمادی به نهادهای ساختاری اداره کشور به حد اعلاء و اعتماد به کمترین حد خود رسیده است و در نتیجه دشمن به دنبال این است که ناکارآمدی نظام را در بین مردم القاء کند.

مجلس انقلابی برای گذاشتن مرهمی بر زخم‌های مردم تلاش می‌کند

وی یادآور شد: وقتی مجلس شکل گرفت بخشی از این هدف دشمن محقق نشد و مجلس به نقطه امید مردم تبدیل شد و اعتماد آنها را به ساختارهای اداره نظام بازسازی کرد و در کلام رهبر معظم انقلاب مجلس به مجلس امید و انتظار مردم تبدیل شد و به تعبیر ایشان انقلابی ترین مجلس بعد از انقلاب شد.

عنابستانی افزود: طبیعتا هدف دشمن محقق نشد و مردمی که به میزان زیادی به ساختارهای اداره کشور ناامید شده بودند مجددا امیدوار شدند که با حضور این مجلس اتفاقاتی بیفتد و تغییراتی صورت بگیرد با فشاری که مجلس انقلابی وارد می کند و طرح هایی که اجرا می کند به شکلی مرهمی بر زخم های این 7 ساله آنها شکل بگیرد.

اصلاح‌طلبان با تخریب مجلس برای موفقیت در انتخابات پیش رو تلاش می‌کنند

وی اظهار کرد: دشمن با تمام قوا شروع به مقابله با این مجلس و تخریب آن و ذهن مردم کرد که به هدف خود دست یابد. از طرفی لبه دیگر قیچی تخریب جناح رقیب یعنی اصلاح‌طلبان است که به صورت خاص 7 سال دولت با وجود بیشترین اختیاراتی که به این دولت داده شده است بدترین دوران را برای کشور رقم زدند، تمام تخم‌مرغ‌های خود را در سبد مذاکره با غرب و به صورت اختصاصی آمریکا گذاشتند و به هیچ عنوان به توانمندی داخلی و ظرفیت‌های داخلی توجه نکردند، همه عزت و افتخار و دانش کشور را فروختند و هیچ چیزی برای مردم به دست نیاورند.

عنابستانی افزود: آنچه ماحصل این 7 سال مدیریت با اختیارات کامل بود گرانی، تورم، کاهش ارزش پول ملی، بیکاری، ناامیدی و بی اعتمادی مردم است. آنها بر اساس آنچه در جلسات محفلی و داخلی خود گفته اند به دنبال این هستند همه شکست 7 ساله را به گردن دیگران بندازند، اتهام زنی به مجلس را از همان روز اول با عناوین مجلس استصوابی، اقلیت، رانتی و ضعیف شروع کردند و تمام همت خود را گذاشتند توقعات بیجا و نابجا و اجرایی از مجلس را درفضای رسانه و عموم جامعه پمپاژ کردند تا مردم را به این توقع برسانند که مجلس باید کشور را درست کند، در حالیکه مجلس ریل گذار است و آنکه اجرا می کند دولت است که آن هم 7 سال خرابکاری و شخم زدن مملکت را و خراب کردن تمام ساختارها را شرایطی ایجاد کنند که انتظار ایجاد کنند مجلس باید در طول یک دوره دو، سه، چهار ماهه یا حتی کوتاهتر این موارد را اصلاح کند.

وی گفت: آنها در محافل خود گفته اند رمز پیروزی حضورمان در انتخابات آینده همین مجلس است، اگر بتوان این مجلس را تخریب کرد و توقعات را از آن بالا برد و نگاه مردم را به این سمت ببرند که انقلابیون هم نتوانستند کار کنند آن زمان به هدف خود رسیده اند و قاعدتا می توانند با تمام خرابکاری که در طول 7 سال گذشته کرده اند باز برای خود در انتخابات سال آینده جایی پیدا کنند.

عنابستانی افزود: بر اساس ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری نماینده معادل وزیر جایگاه دارد و طبیعتا به هر کس به نسبت مسئولیتی که می دهیم باید ابزار کار هم در اختیارش قرار دهیم تا بتواند مسئولیتی که از وی انتظار داریم با ابزاری که در اختیار دارد انجام دهد. برای وزیر ابزارها و امکانات بسیار زیادی در نظر گرفته شده است، کل ساختار اداری و سازمانی وزارتخانه، دفتر و محل کار و ساختمان های مختلف، وسایل حمل و نقل، سیستم اتوماسیون اداری و کامپیوتر ابزار وزیر برای انجام مسئولیتش است. اما نماینده چه ابزاری در اختیار دارد؟  

وی گفت: ما از نماینده انتظار داریم قانونگذاری خوبی انجام دهد، چرا که مشکل کشور به عدم قانونگذاری مناسب برمی‌گردد. نماینده برای اینکه قانونگذاری خوبی انجام دهد باید بتواند مسائل را درست تشخیص دهد و راه حل برای آنها پیدا کند و اولویت‌بندی کند و متون دقیقی برای این مسائل تنظیم کند و این ها بدون ابزار، مشاور و نیرو و مجموعه های مشورتی امکانپذیر نیست. از سوی دیگر از نماینده انتظار داریم که نظارت دقیقی بر اجرای قانون داشته باشد، دائم در حال پایش قوانین کشور از حیث اجرا و عدم اجرا یا صحت اجرا باشد. اقدامات نظارتی برای دستگاه هایی که قانون را اجرا نمی کنند صورت دهد، تذکر، سوال، تحقیق و تفحص و استیضاح تهیه کند، اعمال ماده 234 کند، کنترل های میدانی کند، تشکیل جلسه دهد، بازخواست کند. از مردم سرکشی کرده و دائم بین آنها باشد و حضور هفتگی در حوزه  انتخابیه داشته باشد به روستاها سرکشی کند در بین تولیدکننده، کارخانجات، کشاورز، دستگاه ها، ادارات برود و مسائل جاری مردم، تقاضاها و مشکلاتشان، وسائل و واحدهای محتلف را پیگیری کند.

خودرو و دفتر کار ابزار کار نمایندگان هستند

وی گفت: متاسفانه الان این ابزار تامین نمی شود، ثانیا اگر بخشی از آن هم تامین شود به نحو بسیار زشت و نامناسبی است. مجلس باید فرآیندهای خود را اصلاح کند و ابزار انجام وظیفه نمایندگان را فراهم کند. حداقل در هر حوزه انتخابیه دفتر لازم داریم. در شرایطی که هر بخشداری ساده 400 متر زیر بنا دارد، وسعت بسیاری از دهیاری هایی که امروز در روستا می سازند از دفتر نماینده ای که جایگاه وزیر دارد، بیشتر است. 41 سال از انقلاب گذشته نماینده باید برای آغاز فعالیت خود به دنبال اجاره دفتر باشد. کما اینکه ما رفتیم داخل یک کوچه که اجاره کمتری بدهیم یک واحد مسکونی با 120 متر زیر بنا گرفتیم که وقتی ملاقات حضوری داریم شرمنده آنها می شویم که جا نیست حتی سرپا بایستند. از سوی دیگر باید در هر حوزه انتخابیه حداقل یک خودرو و تعدادی نیروی اداری برای فعالیت در دفترش تامین شود و مجلس خود باید هزینه های آنها را تامین کند. این امر اشتباهی است که پرداخت هزینه های آنها روی حقوق نماینده پرداخت می شود و دریافت این میزان مبالغ به گردن وی می افتد.

عنابستانی یادآور شد: البته نماینده ای که از قبل در تهران است یا نمایندگانی که از دوره های قبل در مجلس بوده اند نباید حق مسکن بگیرند، یک خودرو برای تردد نماینده در تهران و حوزه انتخابیه مورد نیاز است که روش تامین آن را مجلس باید به ارزانترین شکل انتخاب کند.

وی افزود: این روزها نیروهای به ظاهر انقلابی و دوست شبهات عجیب و غریبی مطرح می کنند مبنی بر اینکه تامین مسکن و خودروی نمایندگان رانت محسوب می شود، کما اینکه برای من پیامک ارسال کرده اند که آیا شما از رانت استفاده کرده اید؟ رشوه گرفته اید؟ آن هم برای من که بعد از 30 سال مدیریت در کشور شبانه روز بدون تعطیلی برای خدمت به مردم گذاشته ام و در حال دوندگی هستم، منتی هم ندارم، وظیفه ام است.

عنابستانی تصریح کرد: در فضای مجازی این شبهه را ایجاد می کنند که رزمندگان دفاع مقدس دست خالی می جنگیدند و دنبال دنا نبودند. الله اکبر! بله اگر جایی ضروری پیش می آمد بنده هم رزمنده دفاع مقدس بودم دست خالی می جنگیدیم و جانفشانی می کردیم و طبیعی بود، چرا که رزمندگی یعنی جانفشانی. اما توجه کنید که جنگ هم فشنگ، تانک، توپ، آرپی جی، موشک و خودروی تویوتا نیاز داشت.

ما آماده شهادت هستیم

وی افزود: نماینده ای نوشته است که من از حق دفتری خود انصراف می دهم. نماینده ای که از حق دفتری خود انصراف می دهد مثل آر پی جی زنی است که بگوید من از دریافت آر پی جی انصراف می‌دهم، وی دیگر قصد ندارد آر پی جی بزند. مگر آن را برای خود می خواهید که انصراف می‌دهید؟ اگر برای خود می خواهید که بیخود می خواهید اما دفتر نماینده برای پاسخگویی به امورات مردم تهیه می شود که انصراف ندارد، چرا که باید به وظایف خود عمل کنیم. اگر در جنگ ابزار نداشته باشیم نهایتا شهید می شویم اما نماینده برای انجام مسئولیت های خطیری که برعهده دارد باید ابزار داشته باشد. ما آماده شهادت هستیم و هیچ مشکلی هم نداریم و آبرویمان را هم گذاشته ایم تا با خدا معامله کنیم. در جنگ رفتیم و جانمان را سپر کردیم و امروز هم در جبهه مجلس شورای اسلامی آبرویمان را وسط گذاشته ایم. اما اگر ما شهید شویم و آبرویمان را بدهیم مشکلی از کشور حل می شود؟ بنابراین باید ابزار داشته باشیم تا مسائل کشور را حل کنیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد: خودروی دنا متعلق به مجلس بوده و برای انجام وظیفه در اختیار نمایندگان قرار داده شده است و حق فروش ندارند و وقتی حق فروش ندارند چه فرقی دارد که قیمت آن 600 میلیون یا 6 میلیارد باشد؟ به ثروت نماینده که اضافه نمی شود و برای نماینده هم فرقی ندارد چه خودرویی داشته باشد بلکه به این می اندیشد که وسیله نقلیه برای انجام ظیفه نمایندگی خود در اختیار داشته باشد.  

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: حالا افرادی که اینقدر افتضاح مدیریت کرده اند که یک خودروی معمولی در طول چند ماه از 110 میلیون تومان به 300 میلیون و در بازار آزاد به 600 میلیون رسیده است خودشان باید پاسخگوی این عملکرد افتضاحشان باشند، ما که نباید پاسخگو باشیم که می نویسند خودروی لوکس 600 میلیونی دریافت کرده اند، واقعا دنا خودروی لوکس شده است؟ چرا تلاش می کنید سر مردم را کلاه بگذارید؟

چرا دولت از نحوه هزینه‌‎کردهای خود به مجلس گزارش نمی‌دهد؟

عنابستانی افزود: دلیل بروز این جنجال ها این است که ما صرفنظر از مباحث مطرح شده برای تخریب مجلس الان نقدا فراموش کنیم که 1/5 میلیارد یورو برای توسعه اشتغال از صندوق توسعه ملی برداشتند فقط 400 میلیون آن را خرج کرده اند و 900 میلیون یورو یعنی حداقل 27 هزار میلیارد تومان معلوم نیست چه شده است و در رابطه با نحوه هزینه آن هم گزارش نمی دهند. دنا را جنجالی کردند تا فراموش کنیم یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برای کرونا برداشته اند و بر اساس گزارش چند باره وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 300 میلیون آن را به این وزارتخانه داده اند ومعلوم نیست 700 میلیون یورو دیگر یعنی 21 هزار میلیارد تومان کجا رفته است. برای مسائل کوچک مجلس جنجال درست می کنند که فراموش کنیم 12 میلیارد یورو یعنی 360 هزار میلیارد تومان در کرسنت جریمه شدیم.

وی یادآور شد: واکسن آنفولانزا را تبدیل به جنجال می کنند، مجلس 3 هزار نیروی فعال و 8 هزار نیروی بازنشسته و صندوق بازنشستگی دارد و تنها 290 نفر نماینده دارد و هر سال هم در ابتدای پاییز سهمیه واکسن خودبخود به داروخانه مجلس ارسال می شده است، بنابراین این اقدام به نماینده چه ربطی دارد؟

وزارت بهداشت بارها به صورت محرمانه خواستار تعطیلی مجلس به دلیل شیوع کرونا شده بود

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد: اگر نماینده این اندازه برای جان خود نگران بود که بخواهد واکسن رانتی تزریق کند که مجلس را باید ابتدا تعطیل می کرد. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چندین بار محرمانه نامه نوشته که شما باید مجلس را تعطیل کنید، اما ما برای مردم جانمان را کف دست گرفته ایم و هیچ منتی هم نداریم و وظیفه کوچکمان است که این روزها برای آنها کار کنیم. ما نگران کرونا نیستیم؛ نگران آنفولانزا باشیم؟ چه ظلمی به مجلس انقلابی می کنید؟ آن فردی که حواله واکسن آنفولانزا که یک چیز عادی و همیشگی بوده که به داروخانه مجلس ارسال می شده است را می گیرد و در فضای مجازی منتشر می کند دنبال چه می گردد؟ حواسمان باشد این را جنجال می کنند که فراموش کنیم دلار به 30 هزار تومان رسیده است، خانه چندین برابر شده و خط فقر به 10 میلیون رسیده است که نشان می دهد اکثر مردم ایران زیر خط فقر قرار گرفته اند و دولت در چند ماه اخیر به هیچ کدام از تَشرها، نصیحت‌ها و راهکارهای ما توجه ای نکرده است. این فاجعه ای است که درست می کند و در آخر همه را با جنجال‌سازی برعکس علیه مجلس تمام می‌کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: اما ما از میدان بیرون نخواهیم رفت و همانطور که در زمان جنگ جانمان را کف دست گرفتیم و برای مردم و انقلاب و خداو آرمان هایمان فدا کردیم، امروز هم آبرو و جانمان را در کف دست گرفتیم و کوتاه هم نخواهیم آمد و با تمام توان برغم حاشیه‌سازی‌های صورت گرفته کار خواهیم کرد تا امید را به مردم برگردانیم و در کشور امید را زنده کنیم و بخشی از آلام و مشکلات مردم را حل کنیم هرچند ما در مجلس هستیم و نیروی اجرایی نیستیم و کارهایمان زودبازده نیست و دولت باید این موارد را انجام دهد اما در طول چند ماه گذشته کارهای بسیاری انجام دادیم و باز هم انجام خواهیم داد و ان شاء الله بتوانیم در پیشگاه ملت و خداوند بزرگ سرافراز باشیم./

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا