سینما

شخصیت ایرانی آثار اسپیلبرگ و غریب‌پور در فرودگاه پاریس درگذشت

به گزارش بارز نیوز، روزنامه لوموند به نقل از مدیر فرودگاه شارل دوگل پاریس کشور فرانسه با اعلام این خبر افزوده است: مهران کریمی‌ناصری شامگاه ۱۲ نوامبر ۲۰۲۲ میلادی (۲۱ آبان ماه ۱۴۰۱) بر اثر سکته قلبی در ترمینال F۲  فرودگاه شارل دوگل درگذشت.

مهران کریمی‌ناصری در سال ۱۳۲۴ در استان خوزستان ایران به دنیا آمد و در ابتدا برای جستجوی مادرش به اروپا سفر کرد.

وی سپس چند سالی را در بلژیک زندگی کرد و از کشورهایی مانند بریتانیا، هلند و آلمان به دلیل نداشتن مدارک صحیح مهاجرت دیپورت (اخراج) شد و در نهایت به فرانسه رفت و در آنجا ترمینال ۲F فرودگاه شارل دوگل را تبدیل به خانه خود کرد.

او در این فرودگاه روی یکی نیمکت‌ها زندگی می‌کرد و همه دارایی‌هایش را در چرخ‌دستی‌های فرودگاه دور تا دورش گذاشته بود. او روزها مشغول نوشتن در مورد زندگی‌اش در یک دفترچه بود و همیشه علاقه‌مند به خواندن کتاب و روزنامه بود.

در همان سال‌ها داستان او توجه رسانه‌های بین‌المللی را به خود جلب کرد و در نهایت استیون اسپیلبرگ کارگردان شهیر هالیوود اقدام به ساخت داستانی با الهام از وضعیت وی با نام «ترمینال» با بازی تام هنکس و کاترین زتاجونز کرد. پس از پخش این فیلم، روزنامه‌نگاران برای صحبت با مردی که الهام بخش یک فیلم هالیوودی شده بود، به سراغش رفتند.

شخصیت ایرانی آثار اسپیلبرگ و غریب‌پور در فرودگاه پاریس درگذشت

مهران ناصری سرانجام در سال ۱۹۹۹ توانست پناهندگی و حق اقامت در فرانسه را دریافت کند اما تا سال ۲۰۰۶ در فرودگاه ماند.

او در سال ۲۰۰۶ برای درمان به بیمارستان منتقل شد. پس از آن به نوشته روزنامه فرانسوی لیبراسیون، او با استفاده از پولی که از فیلم ترمینال دریافت کرده بود در یک خوابگاه زندگی کرد. یک مقام فرودگاه شارل دوگل گفته است که آقای ناصری چند هفته پیش مجددا به فرودگاه بازگشت و تا زمان مرگ در آنجا زندگی کرد

به گفته وی پس از مرگ آقای ناصری «چندین هزار یورو» در وسایل وی پیدا شده است.

همچنین بهروز غریب‌پور کارگردان شناخته کشورمان نیز در سال ۱۳۸۳ نمایشی را در مقام نویسنده و کارگردان با عنوان «۲۳۴۲ روز بد» با حضور بازیگرانی چون  محمد حاتمی، محمد ساربان، بهناز توکلی، حمید ابراهیمی، نسیم ادبی، دیدار رزاقی با محور داستان زندگی مهران کریمی‌ناصری را در مجموعه تئاترشهر به صحنه برد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا