اجتماعیاسلایدسلامت و بهداشت

۴ نکته درباره آداب نوشیدن چای بلومینگ و خواص این چای زیبا

گفته شده که چای بلومینگ، ریشه در چین باستان دارد و از خواص آن برای بهبود وضعیت جسمانی افراد استفاده می‌شده. اکنون این چای در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرده اما نه فقط به دلیل خاصیت آن، بلکه به دلیل شکل زیبای آن.

چای بلومینگ یا شکوفنده خواصی شبیه چای سفید دارد. این گلوله‌ها بعد از افتادن در آب جوش می‌شکفند. گل سرخ، چای سفید و چای سبز به شکل یک توپ اسرارآمیز پیچیده شده و در قوری شیشه‌ای باز می‌شود، لذت نوشیدن چای را به تماشای شکوفایی گلی نوشیدنی پیوند می‌دهد.

نوشیدن دم کرده چای سفید و دو سه برگ گل محمدی یا چای سبز و کمی نسترن، خواصی مشابه چای بلومینگ خواهد داشت و همان آنتی اکسیدان‌های محبوب را به بدن شما وارد خواهد کرد؛ بنابراین استفاده از این چای به دلیل فرایند مفرح آن بیشتر خاصیت روحی دارد.

آنتی اکسیدان‌های موجود در این چای به کاهش استرس و التهاب در بدن  کمک می‌کند و تقویت سیستم ایمنی بدن را نیز به همراه دارد. 

چگونه چای بلومینگ درست کنیم؟

در اینجا یک فرایند ساده برای تهیه چای شکوفنده یا چای بلومینگ وجود دارد. برای این کار کافی است یک گلوله از این چای را در یک قوری شیشه‌ای بیندازید و روی آن را آب جوش بریزید. اجازه دهید مخلوط به مدت ۳-۵ دقیقه بماند تا بسته نرم شود و شکوفه آن آشکار شود.

چای (نه گل آن را) را درون فنجان بریزید و نوش جان کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا