تا پایان ۱۴۰۰؛ همه محلات پایتخت صاحب بوستان می شوند
پیروز حناچی در واکنش به تذکر رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران مبنی بر « توجه به رفع مشكلات فضاي سبز و بوستانهاي محلي در ۷۵ محله شهر تهران » از ایجاد حداقل یک بوستان در هر محله تهران تا پایان ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش استاک ، معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران پیروز حناچی در واکنش به تذکر رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران مبنی بر « توجه به رفع مشكلات فضاي سبز و بوستانهاي محلي در ۷۵ محله شهر تهران » از ایجاد حداقل یک بوستان در هر محله تهران تا پایان ۱۴۰۰ خبر داد. متن پاسخ شهردار تهران به مجید فراهانی؛ رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران به شرح ذیل است.
با سلام و احترام
بازگشت به نامه شماره ۱۶۰/۱۱۹۹۹ مورخ ۹۹/۰۶/۰۵ در خصوص «تذكر جناب آقاي فراهاني، عضو محترم شوراي اسلامي شهر تهران پيرامون توجه به رفع مشكلات فضاي سبز و بوستانهاي محلي در ۷۵ محله شهر تهران» به استحضار ميرساند:
۱- توسعه فضاي سبز از مهمترين اولويتهاي شهرداري و شوراي شهر تهران در دوره جديد مديريت شهري ميباشد و با تلاشهاي صورت گرفته، هماكنون سرانه فضاي سبز شهر تهران بهطور متوسط ۱۶/۳۳ متر به ازاي هر نفر ميباشد كه از ميزان تعيينشده در قانون هواي پاك مصوب سال ۱۳۹۶ هيئت محترم دولت كه ميزان سرانه را براي شهرهاي كشور ۱۵ مترمربع تعيين كرده است بالاتر است؛ اگرچه متأسفانه در تعدادي از مناطق به دليل بافت فشرده مسكوني، امكان احداث بوستان ميسر نميباشد و راهكار اساسي آن تجميع پلاكها در بافت مسكوني و ايجاد سرانههاي خدماتي ازجمله فضاي سبز است كه نيازمند يك عزم ملي ميباشد.
۲- در راستاي تحقق شعار «تهران، شهري براي همه» سعي شده است تا حداقل يك بوستان در هر يك از محلات شهر تهران احداث می شود. در اين رابطه با اقدامات انجامشده در حال حاضر تعداد محلات فاقد بوستان در شهر تهران از ۱۷ محله در سال ۱۳۹۶ به ۱۰ محله (پيوستهاي يك و دو) از مجموع ۳۵۳ محله شهر رسيده و انتظار ميرود تا پايان سال ۱۴۰۰ كليه محلات شهر تهران حداقل داراي يك بوستان باشند.
۳- هماكنون در محله دهقان در منطقه ۷ بوستاني در حال احداث ميباشد، همچنين نسبت به شناسايي اراضي در محلات آگاهي واقع در منطقه ۱۱، نبي اكرم (ص) در منطقه ۱۴ و جليلي و مقدم در منطقه ۱۷ اقدام لازم صورت گرفته كه پس از تملك، احداث بوستان در آنها آغاز خواهد شد.
۴- اقداماتي در قالب اجراي پروژههاي كوچك مقياس محلي سال ۱۳۹۸ و بهمنظور جلب مشاركت شهروندي و رفع نواقص محلات، به انجام رسيده است و علاوه بر آن رفع مشكلات فضاي سبز محلات اعلام شده در متن تذكر عضو محترم شورا نيز در دستور كار شهرداري تهران قرار گرفته است (پيوست سه).
ضمناً اعتبارات لازم براي نگهداشت و توسعه فضاي سبز شهر تهران در قالب رديفهاي بودجه مصوب مناطق بيستودوگانه و همچنين پروژههاي توسعه محلي با تخصيص اعتبار به ميزان ۱۰۰ درصد منظور شده است.